Instagram Извън публичният образ на предприемач и милиардер, Марк Зукърбърг е и

...
Instagram
Извън публичният образ на предприемач и милиардер, Марк Зукърбърг е и
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг учи децата си на програмиране. Дъщерите му са на 5 и 4 години

 Instagram Извън общественият облик на предприемач и милиардер, Марк Зукърбърг е и брачен партньор, и татко на две дъщери.

В фамилията дава отговор за приспиването на децата.

Милиардерът употребява много забавен прийом, с цел да притегли вниманието на дребните Максима (5 г.) и Огъст (4 г.) - учи ги да пишат кодове. Още по-любопитно е, че тези занимания са почнали когато по-малката е навършила три.

Очевидно предприемачът желае да си подсигурява овреме, че ще има кой да наследи бизнеса му, а и да даде на девойките си специалност с бъдеще. 

Е, да, програмирането несъмнено не е всекидневно занятие за един баща и двете му дъщери, само че пък елементарните хора с обикновени навици не реализират неговия триумф, предава Business Insider.

Самият Зукърбърг пък показа в обществените мрежи, че да учиш дете да написа код е един от най-големите проби за самообладание, на които човек може да се подложи. Но той очевидно няма срещу това тестване в името на положителния резултат.

Друго, което милиардерът и децата му обичат да правят дружно, е да четат книги. И това е най-важният табиет на сполучливите хора, на който също желае да ги научи. А преди лягане е време и за молитва на мандарин.

През май 2012 година Марк Зукърбърг и Присила Чан подписаха брак. Преди време Присила описа пред The New Yorker, че запознанството й с Марк се е случило не къде да е, а пред тоалетните по време на студентско празненство, където двамата са чакали реда си.

Присила е била впечатлена от очилата на Зукърбърг, които са били във форма на бирени халби и са имали надпис с компютърен код, който единствено " зубър-програмист " би схванал.

Коментарът й по техен адрес се сторил много занимателен за създателя на Фейсбук и по този начин се стигнало до спогодба за среща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР